Closure: Het Haarstukje van de Lente

Eén van de haarstukjes die de laatste jaren opgang maakt is de closure. Een haarstukje dat bedoeld is om een full weave zo natuurlijk mogelijk af te werken. De afwerking met een closure zorgt ervoor dat de overgang bij het voorhoofd zo natuurlijk mogelijk is omdat de haren, zoals bij een lace-pruik, één voor één op het lace gezet zijn.

Ook Sam McKnight, de kapper die voor Chanel werkt, voorspelde een tijdje geleden dat het de lente van de haarstukjes zou worden. Haar in de vorm van een “croissant” voerde hij op in zijn modeshow. Gegarandeerd krantenkoppen en hilariteit alom. Hoe dan ook, dit statement illustreert hoezeer haarverlenging en haarwerk deel uitmaakt van het kappersvak vandaag de dag. Een statement voor haarstukjes met een vette knipoog.

Closure 14 60 euro 4x4Closure 14 65 euro 4x4 Closure 12 60 euro 4 x 4 Closure 20 80 euro 4x4 Closure 18 75 euro 4x4

 

 

About Author:

LoveforHair is zowel off- als online(blog en webshop) een plek waar liefde voor haar centraal staat. Een geliefd adres om uw pruik te kopen en op maat te laten maken. Een geliefd adres om uw hoogwaardig haar te kopen en te laten verlengen. LoveforHair is een plek waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons ruime assortiment pruiken, haar en haarverzorgingsproducten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *