Hairextensions Verzorgen, Hoe Doe Ik Dat?

Om je hairextensions in optimale vorm te houden is het belangrijk ze op de juiste wijze te verzorgen. Hoe doe ik dat? Waar moet je om denken? Hairextensions verzorgen wordt éénvoudig uitgelegd in deze korte blogpost. De vragen die beantwoord worden zijn:

  • Hoe en hoevaak was ik mijn hairextensions?
  • Welke borstel of kam is geschikt?
  • Welke shampoo kan ik het beste gebruiken?
  • Welke conditioners kan ik gebruiken?
  • Na hoeveel tijd moet ik de hairextensions opnieuw laten zetten?

 

Hairextensions één à twee keer per week wassen

Ga met je vingers door je haar, beginnend bij de wortel/hoofdhuid en beweeg voorzichtig van je hoofd af totdat je het uiteinde tussen je twee handpalmen hebt. Herhaal dit totdat alle schuim uit je haar verdwenen is.

Borstelen of Kammen?

Straight haar met deze borstel kammen(zie de foto). Kroes- en krullend haar met een grote kam kammen(zie de foto).

Welke Shampoo?

De shampoo Mane and Tale zorgt ervoor dat de extensions niet uitdrogen terwijl het eigen haar niet vet wordt. Mane and Tale is dus geschikt voor diegenen waarvan het haar snel vet wordt en die straight haar gekozen hebben voor de haarverlenging. Voor straight braziliaans- of Remy haar kies je daarom voor de shampoo van Mane and tale, tenzij je eigen haar van nature droog is.

Voor diegenen die krullen haar als haarverlenging hebben genomen is het beter om de shampoo van Aunt Jackie, Cantu, Shea Moisture of Kinky Curl te nemen.

De shampoos van Aunt Jackie, Shea Moisture, Cantu, Kinky Curl zijn verder geschikt voor al diegenen die van nature zelf droog krullend haar hebben.

Profectiv is voor straight extensions en straight haar(van nature of ontkroest).

Uiteindelijk is de keuze voor jouw favoriete shampoo zowel gebaseerd op je eigen haar, de krul van je haar, als ook de structuur van de hairextensions. Natuurlijk kunnen geur en ingrediënten ook een belangrijke overweging zijn bij jouw keuze. Als u hierover extra informatie wil, kom dan gerust in de winkel langs of stel uw vraag onder deze blogpost.

Hairextensions Verzorgen met de juiste Conditioner?

De logische keuze voor de conditioner hangt meestal rechtstreeks samen met de keuze voor de shampoo. Het komt bijna niet voor dat iemand een conditioner kiest die niet van hetzelfde merk is als de shampoo.

Na hoeveel tijd je extensions vernieuwen?

Gemiddeld genomen is het aan te bevelen om de extensions na twee maanden te vernieuwen. Natuurlijk is dit afhankelijk van de snelheid waarmee het haar groeit. Dit is bij elke persoon weer anders.

Als je haar ongeveer twee centimeter is uitgegroeid is het noodzakelijk om je extensions opnieuw in te laten vlechten.

 

About Author:

LoveforHair is zowel off- als online(blog en webshop) een plek waar liefde voor haar centraal staat. Een geliefd adres om uw pruik te kopen en op maat te laten maken. Een geliefd adres om uw hoogwaardig haar te kopen en te laten verlengen. LoveforHair is een plek waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons ruime assortiment pruiken, haar en haarverzorgingsproducten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *