Liefde voor het ambacht van pruikenmaker

Genieten van een prachtige haardos die perfect past bij je uiterlijk en gemoedstoestand is je eerste wens wanneer je een pruik zoekt. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat de pruik goed vast zit en tijdens het dragen comfortabel blijft aanvoelen.

De creativiteit en inventiviteit van de pruikenmaker is van het allerhoogste belang om dit gecombineerde resultaat te bereiken. Ervaring, inlevingsvermogen, geduld en technisch kunnen zijn de skills die nodig zijn om tot zo’n gezamenlijk resultaat te komen.

Bij Love for Hair in Maastricht, Brussel en Leeuwarden stellen we zowel de ambachtelijke als creatieve kant van het vak van pruikenmaken voorop.

Kom gerust eens langs om te kijken of je iets van je gading vindt in ons pruiken- en haarwinkeltje aan de Grote Gracht tussen Markt en Vrijthof in Maastricht. Aan de Voorstreek in Leeuwarden of aan de van Arteveldestraat in Brussel op steenworp afstand van de Boulevard Anspach.

Of kijk in alle rust eerst eens online rond op onze webshop waar we pruiken, haar en cosmetica verkopen.

About Author:

LoveforHair is zowel off- als online(blog en webshop) een plek waar liefde voor haar centraal staat. Een geliefd adres om uw pruik te kopen en op maat te laten maken. Een geliefd adres om uw hoogwaardig haar te kopen en te laten verlengen. LoveforHair is een plek waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons ruime assortiment pruiken, haar en haarverzorgingsproducten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *