Microring Extensions: Een Prachtig resultaat

Microring extensions zetten In LoveforHair Maastricht of Brussel. Je kunt bij LoveforHair kiezen uit verschillende extensions: Microring extensions, wax extesions, clip extensions, weavings, keratine extensions, weaven, inplakken, inbranden… Vandaag een paar foto’s van de microring extensions om een indruk te geven. Op de prijslijst kun je zien hoeveel het kost om deze te laten zetten. Ze blijven vier maanden in goede conditie.

Is het schadelijk? Als je ze door een professional laat zitten, niet te dicht op de hoofdhuid, en tijdig opnieuw laat zetten is het niet schadelijk.  Microring extensions Microring extensions Microring extensions Microring extensions Microring extensions

About Author:

LoveforHair is zowel off- als online(blog en webshop) een plek waar liefde voor haar centraal staat. Een geliefd adres om uw pruik te kopen en op maat te laten maken. Een geliefd adres om uw hoogwaardig haar te kopen en te laten verlengen. LoveforHair is een plek waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons ruime assortiment pruiken, haar en haarverzorgingsproducten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *