Keratine Extensions Zetten in Brussel of Maastricht

Keratine extensions zijn natuurlijk een uitkomst als je een mooie volle bos haar wil hebben. Je kiest daarom bij voorkeur een specialist die haar sporen verdiend heeft in het vak. LoveforHair in Maastricht en Brussel is voor velen een betrouwbaar adres.

Heerlijk flaneren over boulevard Anspach of de grote markt in Brussel met de wind in je lange haren. Met een volle bos haar slenteren langs de veelkleurige boetiekjes in het oude stadscentrum van Maastricht. Over de brug terug naar het station. Of parkeren onder het vrijthof. De salon aan de Grote Gracht ligt centraal en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto.

Keratine extensions

Klassieke wax of keratine extensions kun je laten zetten bij LoveforHair in Maastricht en Brussel. De komende tijd hebben wij een aanbieding: 2,50 per pluk. De extensions worden met keratine bevestigd.keratine extensions Met de telefoon een heel korte video geschoten vanuit de winkel in Brussel aan de van Arteveldestraat 23. Vlakbij boulevard Anspach. Ook in Maastricht kun je bij ons aan de grote gracht 14 keratine extensions laten zetten.

In onze haar speciaalzaak kun je ook terecht voor de verzorgingsproducten die je nodig hebt om je extensions in goede staat te houden.

Combineer je bezoek aan onze salon met een lunch in één van de gezellige restaurantjes in de buurt. Maak er een ontspannen dagje uit van. Geniet van het leven in de bruisende stad, de geschiedenis. De rivier. De onverwachte ontmoetingen, gezelligheid.

About Author:

LoveforHair is zowel off- als online(blog en webshop) een plek waar liefde voor haar centraal staat. Een geliefd adres om uw pruik te kopen en op maat te laten maken. Een geliefd adres om uw hoogwaardig haar te kopen en te laten verlengen. LoveforHair is een plek waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons ruime assortiment pruiken, haar en haarverzorgingsproducten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *