Over ons

LoveforHair is zowel off- als online(blog en webshop) een plek waar liefde voor haar centraal staat. Een geliefd adres om uw pruik te kopen en op maat te laten maken. Een geliefd adres om uw hoogwaardig haar te kopen en te laten verlengen. LoveforHair is een plek waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons ruime assortiment pruiken, haar en haarverzorgingsproducten.

Het getalenteerde team gepassioneerde en creatieve hairstylistes van LoveforHair Maastricht, Leeuwarden en Brussel heeft in de loop der jaren een schat aan ervaring op het gebied van haarverlenging, het maken van pruiken, haarstyling en haarverven opgebouwd. Dit team staat klaar om u te begeleiden terwijl u in alle rust en discretie uw keus maakt.

Ook via onze blog willen we als team de passie, creativiteit, kennis en ervaring die we in de loop der jaren opgedaan hebben en nog steeds opdoen met jullie delen. Lees- en denk mee op onze blog. Aarzel niet om je tips, vragen en feedback met ons te delen. Laten we er samen een plek van maken waar de liefde voor haar centraal staat.

Het LoveforHair team

team loveforhair

email: info@loveforhair.nl